Merkwaterbed, de allround waterbeddenspecialist

Waar gaat uw interesse naar uit? Een waterbed kopen of heeft u al een waterbed en u wilt een of meerdere watermatrassen vervangen?
Meer behoefte aan een of meer onderdelen om uw bed in conditie te houden of qua comfort te verhogen?
Natuurlijk verdient uw bed ook goed onderhoud.
BEKIJK ONZE COLLECTIE

Klantbeoordeling 8,9

Doe het zelf hulp of professionele montage

Winkels in Rijswijk en Voorburg

Persoonlijk advies:
070 39 06 060

Onze Toppers

Merkwaterbed is een breed georiënteerde superspecialist in alles wat met het slapen op water heeft te maken. Van het opsturen van een reparatiesetje tot en met het leveren en vakkundig installeren van een compleet waterbed van topklasse: u kunt bij ons terecht.

Waterbed Kopen?

Een waterbed kopen bij Merkwaterbed.nl

Merkwaterbed is een waterbed webshop met keuze uit maar liefst vijf verschillende merken. Voor een waterbed kopen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed en diep assortiment waterbedden waarin onderscheid wordt gemaakt tussen bekende merken, zoals Stretch Top, Poseidon en Lunalife en onze eigen huismerken Aqualijn en Comfortzone by Dreamzzz.

Onze slaapspecialisten hebben een uitgebreide ervaring met waterbedden. Ze begeleiden u graag per mail, telefonisch of in persoon bij het maken van de juiste keuze. Geen blabla maar concreet advies van echte specialisten. Deze service is persoonlijk en daarom alleen beschikbaar tijdens winkelopeningsuren. (Dat geldt natuurlijk niet voor ons online advies).

Merkwaterbed.nl verenigt de voordelen van het winkelen online met die van steen. De ideale combinatie voor een waterbed kopen. In onze winkels kunt u waterbedden vergelijken met boxspring combinaties en ander slaapcomfort. Over een zorgvuldige afweging gesproken… Merkwaterbed.nl: meer te kiezen!

Waar we voor staan

Wij vinden het van het grootste belang dat u na een waterbed kopen vele jaren lang maximaal van uw waterbed zult genieten. Daarom helpen we u graag alle mogelijkheden zorgvuldig te overwegen om daarna die keuze te maken waar u tal van jaren veel plezier van zult hebben. Onze verschillende merken hebben elk hun eigen voordelen: Aqualijn en Lunalife zijn heel voordelig, Poseidon is mooi van vormgeving, levert matrassen met een bijzondere hydrauliek. Comfortzone by Dreamzzz en StretchTop: unieke matrassen, het toppunt van souplesse en comfort.

Is uw waterbed toe aan een kleine revisie? Nieuwe tijk, foamranden of andere onderdelen nodig? Bij Merkwaterbed.nl wordt u snel en vakkundig geholpen! En altijd voordelig op de koop toe.

Matrasvergelijker

U heeft al een waterbed? U wilt de matras daarvan vervangen?

Met onze unieke matrasvergelijker kiest u voor precies zo’n watermatras als u nu heeft. Ongeacht het merk!

Onze Matrasvergelijker maakt een zorgvuldige keuze mogelijk.

Ga naar de matrasvergelijker