Contact

Behalve online ben je ook in eigen persoon van harte welkom in onze winkels. Met name in de winkel in Rijswijk zijn we breed gesorteerd in waterbedden en wat het slapen op water allemaal zo comfortabel maakt. In onze winkel kun je ook het verschil tussen slapen op water uitstekend vergelijken met traagfoam, boxspring of andere vormen van slaapcomfort.

En je wordt persoonlijk en deskundig geadviseerd. Inclusief het zorgvuldig afwegen van alle voor- en nadelen van alle soorten slaapcomfort.

Is iets in deze site niet duidelijk?
Bel dan een van onze vestigingen voor nadere informatie of overleg. Of beter nog: begin een chatsessie. Dat kun je op bijna elk moment van de dag doen.

Tijdens winkelopeningsuren kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Maar als we erg druk zijn met klanten, dan kan het zijn dat je de voicemail krijgt. Dan bellen we je graag terug zodra we klaar zijn. Als het enigszins mogelijk is, dan nemen we dezelfde dag nog contact met je op, maar nogmaals: chatten is handiger voor beide partijen. Zijn er veel vragen over en weer, dan kunnen we altijd nog bellen, tijdens winkeluren of daarna.

Merkwaterbed is onderdeel van Dreamzzz BV.  Hoofdvestiging: Dreamzzz BV – Huis te Landelaan 460-462 – 2283VJ Rijswijk zh – Tel: 070-39 06 060 – E-mail: info@dreamzzz.nl

K.v.K. nr. 27287062 / BTW nr.: NL815600045B01