Over Merkwaterbed.nl

Merkwaterbed.nl is opgericht door waterbeddenfanaat Martijn Holtzer, een echte pionier met tientallen jaren ervaring in het waterbed en ook in ander slaapcomfort. Martijn bestiert tegenwoordig onder de firmanaam Dreamzzz drie winkels in de regio Den Haag. In twee daarvan kunt u kennis maken met verschillende waterbedden. Alleen in de Haagse vestiging ontbreken die.

Het grote voordeel van slaapspeciaalzaak Dreamzzz is onder meer gelegen in het feit dat u goed kunt vergelijken: de diverse merken onderling natuurlijk, maar u kunt het waterbed ook testen en daarna een boxspring, lattenbodem of spiraal met pocketvering-, traagfoam of elk ander type matras van onder andere Auping, Pullman of M-Line uitproberen.

Merkwaterbed.nl is de waterbeddenshop van Dreamzzz. De shop was oorspronkelijk vooral bedoeld om bezitters van waterbedden van onderdelen te voorzien, maar omdat er ook veel vraag was naar complete waterbedden zijn die inmiddels in het assortiment opgenomen.
Merkwaterbed.nl is misschien niet de grootste, maar wel de meest veelzijdige waterbeddenshop. We zijn trots op ons assortiment!

Het waterbed werd in Nederland nog niet zo lang geleden geïntroduceerd (zie ook Geschiedenis) en het is maar een betrekkelijk korte tijd echt heel populair geweest bij een groot publiek. Die grote populariteit zette indertijd echter ook meteen het verval in. Tal van winkeliers en leveranciers probeerden aan te haken bij de trend. Helaas vaak zonder veel liefde voor of kennis van het waterbed te bezitten. Als gevolg daarvan namen ze het wat minder nauw met de kwaliteit en ook met de service, zodat veel bezitters teleurgesteld raakten in het waterbed.

Zeer ten onrechte, want het comfort van een werkelijk goed waterbed, dat met zorg is geïnstalleerd door een vakman of handige amateur, is nog steeds onovertroffen! Een goed waterbed biedt egale ondersteuning over het complete lichaamsoppervlak. Lichtjes zwevend geeft u zich volledig ontspannen over aan de slaap die niet lang op zich laat wachten. Uw waterbed is heerlijk warm in de koude wintermaanden, maar in de zomer juist aantrekkelijk koel.

De veelzijdigheid van het waterbed is enorm. Het is er in allerlei soorten en maten en nog meer uitvoeringen; het komt aan praktisch iedere individuele wens tegemoet. De onderlinge verschillen tussen watermatrassen zijn veel groter dan tussen die van conventionele bedden. Waterbedden verschillen in eigenschappen en in uiterlijk enorm van elkaar. Tussen een ongestabiliseerde watermatras en de zwaarst gestabiliseerde is het onderscheid gigantisch. Dat geldt ook voor het uiterlijk van de bedden. Sommige waterbedden hebben het uiterlijk van een boxspring, andere voldoen nog steeds aan het stereotype beeld van het hardside waterbed (een houten bedbak die de watermatras steun biedt) van de waterbedpioniers.

Waarom Merkwaterbed.nl?

Alleen daardoor al onderscheidt het moderne waterbed zich van alle andere varianten in slaapcomfort.

Naast verschillen zijn er ook overeenkomsten: net als in de conventionele beddenwereld en ook die van bijvoorbeeld auto’s: er zijn verschillen tussen de merken onderling. Een Stretch Top is anders dan een Poseidon of Lunalife, zoals een Auping geen M-Line of Velda of Jensen is.

Merkwaterbedden worden volgens andere normen geproduceerd dan de merkloze bedden die op de markt worden aangeboden. Geen kwaad woord over die bedden, maar vergelijk ze niet met bijvoorbeeld een product zoals van StretchTop. Smart maakt sportauto’s en Porsche ook, niemand scheert ze over dezelfde kam. Doe dat dan ook met waterbedden niet!

Merkwaterbed.nl heeft gekozen voor merkfabrikanten omdat die een breder scala van producten aanbieden en innovatiever zijn. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design en comfort worden altijd het eerst door de merkfabrikanten gelanceerd.

Zo zijn het de merkfabrikanten zoals Tempur geweest die het met waterbedden verwante traagschuimmatrassen (Nasa foam, weet u nog?) introduceerden.