Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Merkwaterbed: de shop en de winkels

Oprichting Markwaterbed.nl

Merkwaterbed.nl is opgericht door waterbeddenfanaat Martijn Holtzer, een echte pionier met tientallen jaren ervaring met het waterbed en elk denkbaar ander soort slaapcomfort. Martijn bestiert tegenwoordig onder de firmanaam Dreamzzz drie winkels in de regio Den Haag.

Dreamzzz Rijswijk

In de Rijswijkse vestiging kun je complete waterbedden kopen, via Merkwaterbed.nl kun je waterbedden van elk denkbaar merk en leeftijd (denk aan StretchTop, Halcyon e.a.) onderhouden door te verzorgen of door versleten onderdelen te vervangen en zo je bed in topconditie te houden. Van een simpel ontluchtingspompje, reparatiesetje tot en met verwarmingselementen, tijken en complete matrassen, maar ook bijvoorbeeld randen voor softsidematrassen. We hebben alles, weten alles en kunnen je desgewenst ook terzijde staan als je er zelf niet uitkomt. Installeren, verhuizen, repareren: we zijn echte specialisten.In de Rijswijkse winkel kun je kennis maken met alle mogelijke verschillende waterbedden van diverse merken.

Dreamzzz Den Haag

In de Haagse vestiging ontbreken de waterbedden, maar je kunt er wel terecht voor serviceproducten en de huur van een waterpomp bijvoorbeeld. Dat geldt ook voor de winkel in Oegstgeest.

Het voordeel van slaapspeciaalzaak Dreamzzz

Het grote voordeel van slaapspeciaalzaak Dreamzzz is onder meer gelegen in het feit dat je goed kunt vergelijken: de diverse waterbedmerken onderling natuurlijk, maar je kunt het waterbed ook testen en daarna een boxspring, lattenbodem of spiraal met pocketvering, traagschuim of elk ander type matras uitproberen.

Wij helpen je graag!

Merkwaterbed.nl is de waterbeddenwebshop van Nederland/België die is gespecialiseerd in onderhoudsproducten en onderdelen van waterbedden. We zijn volledig onafhankelijk en voeren bekende merken zoals Lunalife, Poseidon en Aqualijn. Belangrijk aspect: we hebben niet alleen kennis van de waterbeddenmerken die we nu voeren, maar ook kennis van en ervaring met alle mogelijke waterbedden die in het verleden zijn gemaakt. We kunnen je dus altijd goed adviseren!

Behalve met goede raad kunnen we ook met daden terzijde staan. Met waterbedverhuizingen en reparaties bijvoorbeeld.

Slapen op waterbed