Merken

Tussen merken van conventionele bedden zijn grote verschillen aan te wijzen en datzelfde geldt ook voor waterbedden: de variatie is groot. Daarbij legt iedere fabrikant weer eigen accenten. De een besteedt veel aandacht aan de vormgeving, een ander legt de klemtoon op ongeëvenaarde souplesse en een ander merk streeft naar de beste balans tussen prijs en kwaliteit. Daarom voert Merkwaterbed.nl zo’n breed assortiment van verschillende merkfabrikanten. Waarbij we natuurlijk van elke fabrikant de echte highlights hebben geselecteerd.

De merken die door ons zijn geselecteerd hebben elk hun eigen methoden om met het interieur van de matrassen het water te ‘temmen’. Elke fabrikant heeft bedden met een langere of kortere nadeintijd. Sommige watermatrassen deinen zo weinig en zo kort na dat ze nauwelijks nog als watermatras herkenbaar zijn, waardoor ze heel geschikt zijn voor mensen die graag stevig willen liggen. Andere geven het water juist alle ruimte, juist daarom kan iedereen op water zijn/haar eigen voorkeuren in vervulling zien gaan.

Bepaal daarom eerst uw prioriteiten. Hoe wilt u liggen? Er zijn grote verschillen tussen het ene en het andere waterbed. Welke eisen stelt u aan de vormgeving? Bent u nog niet vertrouwd met het slapen op water?
Lees dan eerst onder Vraag en antwoord waarom het waterbed zoveel trouwe aanhangers heeft.