Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Merken

Tussen merken van conventionele bedden bestaan grote verschillen en datzelfde geldt ook voor waterbedden: de onderlinge variatie is groot. Daarbij legt iedere fabrikant nog eens eigen accenten. De een besteedt veel aandacht aan de vormgeving, een ander legt de klemtoon op ongeëvenaarde souplesse en een ander merk streeft naar de beste balans tussen prijs en kwaliteit. Daarom voert Merkwaterbed.nl zo’n breed assortiment van verschillende merkfabrikanten. Waarbij we natuurlijk van elke fabrikant vooral de echte topproducten hebben geselecteerd.

De merken die door ons zijn gekozen hebben elk hun eigen methoden om met het interieur van de matrassen het water te ‘temmen’. Elke fabrikant heeft bedden met een langere of kortere nadeintijd. Sommige watermatrassen deinen zo weinig en zo kort na dat ze nauwelijks nog als watermatras herkenbaar zijn. Daardoor zijn deze heel geschikt voor mensen die graag rustig willen liggen. Andere slapers geven het water juist graag alle ruimte; precies daarom kan iedereen op water zijn/haar eigen voorkeuren helemaal uitleven!

Bepaal daarom eerst jouw prioriteiten voordat je een keuze maakt. Hoe wil je liggen? Hoe gemakkelijk moet je je kunnen omdraaien? Er zijn grote verschillen tussen het ene en het andere waterbed. Welke eisen stel je aan de vormgeving? Is die belangrijk? Misschien ben je nog niet zo vertrouwd met het slapen op water, maar wil je het een eerlijke kans geven? Lees in dat geval eerst onder Vraag en antwoord waarom het waterbed zoveel trouwe aanhangers heeft. En waarom dat terecht is.

Merkwaterbed voert verschillende merken: Aqualijn (ons huismerk), Lunalife en Poseidon. Lange tijd waren we de belangrijkste verkoper van StretchTop waterbedden van de Benelux, maar omdat die fabriek (helaas) is gesloten bevelen we voor de StretchTop-fans nu de producten van Poseidon aan. Minstens zo goed!

aqualijn watermatras
Poseidon waterbedden
Lunalife logo