Waterbedmatras vervangen? – Matrasvergelijker

Hardside of Softside watermatras vervangen

U wilt uw huidige watermatras vervangen? Merkwaterbed.nl voert een uitgebreid assortiment Hardside- en Softside watermatrassen. U kiest voor een Hardside watermatras wanneer u beschikt over een waterbed zonder schuimrand. Een Softside watermatras is geschikt wanneer uw waterbed wel schuimranden bevat. Bij de watermatrassen van ons huismerk Aqualijn heeft u de keuze uit Aqualijn Hardside watermatrassen en Aqualijn Softside watermatrassen. Aqualijn is een waardige vervanger van bijna elke watermatras. Het merk staat bekend om haar duurzaamheid, betaalbare kwaliteit en de prima prijs-prestatie verhouding.

Ook de waterbedmatrassen van Lunalife (ook wel bekend als Lunarest) zijn populair als het er om gaat een matras van een ander merk waterbed te vervangen. Ook bij Lunalife heeft u bij Merkwaterbed de keuze uit Lunalife Hardside watermatrassen en Lunalife Softside watermatrassen. Deze matrassen zijn van de klassieke bouw en dus zeer geëigend om matrassen van andere merken te vervangen.

Intussen heeft de tijd niet stilgestaan, het waterbed is geëvalueerd, veranderd, verbeterd. Merken als StretchTop en Poseidon hebben nieuwe matrassen ontwikkeld die t.o.v. van vorige modellen voornamelijk voordelen bieden op het gebied van comfort.

Watermatras vervangen advies

Voor een waterbedmatras vervangen geven we u het volgende advies. Wanneer u uw oude matras van elk willekeurig merk (uitgezonderd StretchTop*) wilt vervangen door een nieuwe zo identiek mogelijke watermatras vervangt u deze door een soortgelijke matras van Aqualijn of Lunalife. U kunt uw oude matras van Aqualinia, Halcyon, Cascade, Baltimore of elk ander merk dus probleemloos vervangen door een watermatras van Aqualijn of Lunalife.

Wanneer u uw huidige waterbedmatras wilt vervangen voor een watermatras die meer comfort biedt, dan is een overstap naar Poseidon, StrechTop of Comforzone watermatrassen aan te bevelen. Deze merken bieden watermatrassen van hoge kwaliteit en extra comfort.

Onze topmerken StretchTop en Comfortzone maken exclusieve bedden op bestelling. Daarbij kunnen we voor ieder type waterbed een zeer comfortabel StretchTop of Comfortzone matras aanbieden als vervanger van uw huidige watermatras. Merkwaterbed.nl heeft voor StretchTop en Comfortzone watermatrassen de laagste prijzen van de Benelux.

Nieuw waterbedmatras: even wennen

Na een watermatras vervangen zullen de verschillen tussen uw huidige en nieuwe waterbedmatras altijd wat groter zijn als u voor een ander merk dan Aqualijn of Lunalife kiest. Met name StretchTop heeft een heel eigen, unieke vinylsoort ontwikkeld die anders aanvoelt dan die van welk ander waterbed dan ook (m.u.v. Comfortzone).

Moet u daarom voorzichtig zijn met het kiezen van alternatieven? Dat niet: het verschil met uw huidige matras zal groter zijn, maar enkel in positief opzicht. U kiest in feite een watermatras van een wat hoger comfort- en kwaliteitsniveau. Welke matras u ook kiest, Aqualijn, Confortzone, Lunalife, Poseidon of StretchTop: u koopt in alle gevallen een nieuwe matras, geproduceerd volgens de modernste technieken en gemaakt naar de laatste inzichten. Deze matrassen verschillen per definitie met die van van 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden, maar altijd alleen in positief opzicht. Ze zijn beter! U gaat er, hoe dan ook, op vooruit qua comfort en duurzaamheid.

Matrasvergelijker

Binnenkort vindt u hier onze matrasvergelijker waarmee u gemakkelijker een keuze maakt voor een nieuwe watermatras. Momenteel kunt u gebruik maken van het advies formulier op deze pagina, of helpen wij u graag telefonisch verder op 070 3906 060 bij het maken van uw keuze voor een nieuwe of vervangende watermatras!

*StretchTop matrassen altijd vervangen door nieuwe StrechTop matrassen van dezelfde fabrikant. StrechTop matrassen mogen ook vervangen worden door ons huismerk Comfortzone (deze zijn van dezelfde fabrikant)

Watermatras advies

Vrijblijvend advies ontvangen welke watermatras geschikt is voor uw situatie? Vul de gegevens van uw huidige watermatras in en we zullen spoedig contact opnemen met een passend advies!

Welke watermatras wilt u vervangen?

We geven u graag vrijblijvend een goed advies en zullen dat combineren met een scherp aanbod. Daar kunt u op vertrouwen!