Onze winkels

Merkwaterbedden.nl is de webshop van de slaapspeciaalzaken van Dreamzzz die in de regio Rijswijk/Den Haag een begrip zijn bij iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt.

In onze winkel in Rijswijk kun je terecht voor het uitproberen van water- en andere bedden en natuurlijk ook voor persoonlijk, professioneel advies. Onze Haagse vestiging heeft geen waterbedden in het assortiment. In die vestiging vind je wel een uitgebreid programma van Tempur, dat door veel waterbedslapers als een goed alternatief voor het waterbed wordt gezien. In Rijswijk kun je kennis maken met de M-Line traagschuim matrassen die ook enigszins vergelijkbaar zijn met het slapen op water. In onze grote winkel in Rijswijk kun je de overeenkomsten en de verschillen tussen de verschillende merken waterbedden onderling persoonlijk testen. In deze winkel kun je daarnaast de vergelijking tussen waterbedden en andere matrassen zelf maken. Wordt het deze keer geen waterbed, omdat een boxspringmatras bij nader inzien ook wel heel lekker ligt? Dat kan bij ons allemaal. Wij zijn niet bevooroordeeld, we willen alleen dat je slaapt als een roos!

Je bent van harte welkom en we zullen je graag van advies dienen zodat je die keuze maakt waar je nog heel lang plezier van zult hebben!

Dreamzzz Rijswijk

In deze vestiging resideert Martijn Holtzer, oprichter en eigenaar van Dreamzzz. Zijn hele beroepsleven verkeert hij al in de gelukkige omstandigheid dat hij mensen kan begeleiden in hun zoektocht naar passend slaapcomfort. Hij heeft onder meer vele jaren met hart en ziel gewerkt voor de Droomoord-speciaalzaken die decennialang in Den Haag en verre omstreken bekendstonden om hun waterbeddenassortiment.

Martijn Holtzer: “Ik heb in die jaren duizenden mensen naar eer en geweten het juiste slaapcomfort aangemeten, bedden waar die mensen gelukkig mee waren of soms zelfs nog steeds gelukkig zijn.”

“Ik vind een bed veel te belangrijk om klakkeloos te kiezen, om louter en alleen op prijs te selecteren of om ‘nog even’ niet te vervangen terwijl dat toch echt dringend nodig is. Je moet in de nachten energie opdoen om overdag te presteren en dat kan alleen als je goed slaapt op een bed dat helemaal aan jouw lichaam, jouw slaaphouding en an jouw wensen is aangepast. Kies daarom zorgvuldig en weloverwogen.
Hoe meer, hoe beter je overdag moet presteren, des te beter je slaap zal moeten zijn!
Ik hield, houd en zal blijven houden van het betere waterbed, maar de boxspring combinatie is second best, wat mij betreft.
Natuurlijk heb ik ook spiralen en lattenbodems en heel veel conventionele matrassen in mijn assortiment, zoals de slow foam matras bijvoorbeeld, want ik wil complete keuzevrijheid bieden en vooral niemand de wet voorschrijven.
De ervaring heeft me in de loop van de jaren geleerd dat het onderstel van een bed, hoe belangrijk ook, voor het slaapcomfort veel minder belangrijk is dan de matras. Want het is de matras die voor 90 % bepaalt of je gelukkig en tevreden slaapt of rusteloos ligt te woelen.
Let wel, ik heb het over slapen: voor mensen die willen lezen, tv-kijken en ontbijten in bed is het onderstel belangrijker dan voor anderen, mede omdat het bed verstelbaar zal moeten zijn.
De verstelbaarheid van een bed is ook van belang voor moeilijke slapers en iedereen die prijs stelt op extra comfort. Het kan heel prettig zijn om het voeteneind een beetje hoger in te stellen, dan komen je voeten tot rust. Het hoofdeinde iets hoger is lekker bij zijligging.
Een andere categorie voor wie het (al dan niet verstelbare) onderstel belangrijk kan zijn: senioren. Voor hen is onder meer de hoogte van het bed een belangrijke factor. Die moeten er gemakkelijk in en uit kunnen stappen.
Iedere doelgroep, iedere leeftijdscategorie, heeft eigen prioriteiten.
Een groeiend aantal mensen heeft last van overgewicht. Hun lichaam stelt andere eisen aan hun slaapcomfort. Een waterbed is voor hen een onverwachte, maar juist heel goede oplossing. Omdat water niet samendrukbaar is, maakt het lichaamsgewicht niet veel uit. Water wordt ook niet moe. Vooral de Poseidon Perfect Motion is de perfecte watermatras voor mensen met een ‘pondje meer’.
Ik gun iedereen van harte prachtige nachten toe en werk daar graag van harte aan mee…! “

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Rijswijk
Huis te Landelaan 460-462
2283 VJ Rijswijk zh
Tel: 070 3906060
Google routebeschrijving

Openingstijden:

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
13.00 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.00

Dreamzzz Oegstgeest

In het gezellige winkelcentrum Lange Voort vind je de royale en gezellige Dreamzzz Pop-up-Store met waterbedden van Poseidon en Lunalife. Een fijne winkel, met heel veel gratis parkeergelegenheid voor de deur!

De meest verkochte waterbedden en matrassen vind je hier. De echte bestsellers van Poseidon en het meest verkochte Lunalife waterbed. De luxe van Poseidon, het prijsvoordeel van Lunalife; bepaal je eigen voorkeur en kies wat je past.

Je kunt hier ook terecht voor accessoires en het speciale bedtextiel voor waterbedden, maar ook voor matrassen en showroommodellen van de conventionele merken. Prijsvoordeel dus!

Deze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je nog meer vergelijkingsmateriaal? Dan ga naar Dreamzzz Rijswijk waar je een ongekende collectie waterbedden vindt en ook een keur aan boxspring combinaties en ander slaapcomfort!

Dreamzzz Rijswijk

Pop-up-Store Oegstgeest
Ommevoort 6
2341 VV Oegstgeest

Openingstijden:

woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.00

Dreamzzz Den Haag

Onze vestiging in Den Haag is gelegen aan de gezellig drukke Theresiastraat met veel winkels en restaurantjes. Vlakbij het centrum en toch heel goed bereikbaar en (meestal) nog gemakkelijk parkeren ook!

In deze gezellige winkel voeren we een ander assortiment dan in de andere vestigingen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor de matrassen van Tempur. In Rijswijk hebben we M-Line: je kunt dus voor elk type en merk traagschuim matras bij ons terecht.

In deze vestiging tref je veel producten van bijvoorbeeld Pullman aan: de verstelbare boxspring combinatie met draadloze afstandsbediening bijvoorbeeld! Naast Tempur en Auping die eveneens royaal zijn vertegenwoordigd, hebben we ook prettig geprijsde bedden en matrassen opgenomen. Ook in elektrisch verstelbare versies, vraag maar eens naar Velda.

De Haagse vestiging neemt een aparte positie in binnen Dreamzzz: waterbedden voeren we hier niet, daarvoor ga je naar Rijswijk, maar voor Tempur, dat het meest in de buurt komt van het waterbed, kun je juist wel weer in deze vestiging terecht.

Tempur is binnen Dreamzzz exclusief bij deze vestiging vertegenwoordigd en dan meteen op Golddealer niveau. Geen waterbedden in deze vestiging, maar Hagenaars zijn welkom om een waterpomp te huren voor het zelf leegpompen van hun waterbed. Waterbedconditioner en andere onderhoudsproducten voor waterbedden verkopen we eveneens in deze winkel. Een servicepunt voor waterbedliefhebbers dus, maar geen waterbeddenverkooppunt, dat is onze Haagse winkel.

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Den Haag
Theresiastraat 55
2593 AA Den Haag.
Tel 070 3356830
Google routebeschrijving

Openingstijden: 

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
12.00 – 17.30 (m.u.v. juni/juli)
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.00