Onze winkels

Merkwaterbedden.nl is de webshop van de traditionele slaapspeciaalzaken van Dreamzzz die in de regio Den Haag een begrip zijn bij iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt.
In twee van onze drie winkels kunt u terecht voor het uitproberen van water- en andere bedden en natuurlijk ook voor persoonlijk, professioneel advies. Onze Haagse vestiging heeft geen waterbedden in het assortiment. In onze Haagse vestiging vindt u wel het uitgebreide programma van Tempur, dat door veel waterbedslapers als een goed alternatief voor het waterbed wordt gezien. In Voorburg en Rijswijk kunt u kennis maken met de M-Line en  Climacomfort, traagschuim matrassen die ook enigszins vergelijkbaar zijn met het slapen op water. In zowel Rijswijk als in Voorburg kunt u de overeenkomsten en de verschillen tussen de verschillende merken waterbed onderling persoonlijk testen. U kunt u de vergelijking tussen waterbedden en traagschuim matrassen zelf maken. U bent van harte welkom en we zullen uw weloverwogen keuze graag begeleiden!

Dreamzzz Rijswijk

In deze vestiging resideert Martijn Holtzer, eigenaar en oprichter van Dreamzzz. Zijn hele beroepsleven verkeert hij al in de gelukkige omstandigheid dat hij mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar passend slaapcomfort. Hij heeft onder meer vele jaren met hart en ziel gewerkt voor de Droomoord-speciaalzaken.

Martijn Holtzer: “Naar ik hoop en verwacht heb ik in al die jaren duizenden mensen naar eer en geweten het juiste slaapcomfort aangemeten, bedden waar die mensen gelukkig mee waren of nog steeds gelukkig zijn.”

“Ik vind een bed veel te belangrijk om klakkeloos te kiezen, om louter en alleen op prijs te selecteren of om ‘nog even’ niet te vervangen terwijl dat echt dringend nodig is. U moet in de nachten energie opdoen om overdag te presteren en dat kan alleen als u goed slaapt op een bed dat aan uw lichaam, uw houding en uw wensen is aangepast. Kies daarom weloverwogen!
Ik hield, houdt en zal blijven houden van het betere waterbed, maar de boxspring combinatie kan ook op mijn warme sympathie en aandacht rekenen.

Natuurlijk heb ik ook spiraalmatrassen en lattenbodems in mijn assortiment, net als de slow foam matras bijvoorbeeld, want ik wil u de complete keuzevrijheid bieden en vooral niemand de wet voorschrijven.

De ervaring heeft me in de loop van de jaren geleerd dat het onderstel van een bed, hoe belangrijk ook, voor het slaapcomfort veel minder belangrijk is dan de matras. Want het is de matras die voor 90 % bepaalt of u gelukkig en tevreden slaapt of rusteloos ligt te woelen.

Let wel, ik heb het over slapen: voor mensen die willen lezen, tv-kijken en ontbijten in bed is het onderstel belangrijker dan voor anderen, mede omdat het bed verstelbaar zal moeten zijn.
Een andere categorie voor wie het onderstel belangrijk kan zijn: senioren. Voor hen zijn factoren waarop moet worden gelet de souplesse van de matras en de hoogte van het onderstel.
Ik wens u fijne nachten toe en werk daar graag van harte aan mee…! “

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Rijswijk
Hendrik Ravesteijnplein 76
2282GX Rijswijk zh
Tel: 070 3906060
Google routebeschrijving

Openingstijden:

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
13.00 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.30
09.30 – 17.00

Dreamzzz Voorburg

Deze gezellige winkel telt twee verdiepingen, waarvan de onderste grotendeels is ingericht voor de liefhebbers van het waterbed.
Op de begane grond vindt u boxspring combinaties van diverse fabrikanten, traagschuim matrassen van M-Line en het assortiment van Auping, Eastborn en Sand (bospringcombinaties) en onder andere ook ClimaComfort, een hybride vorm tussen boxspring en traagschuim.

Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een grote variatie aan kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Voor de deur parkeren is geen probleem en het is gratis en rustig aan de parallelweg.

Dreamzzz Voorburg is ontspannen, rustig en genoeglijk: we nemen er royaal de tijd voor om u voor te lichten en elk type slaapcomfort uitgebreid te vergelijken met alle andere mogelijkheden. Waaronder dus een rijk assortiment aan watermatrassen en complete bedden, die soms zeer voordelig (bodemprijzen) zijn! U vindt in Voorburg daarnaast een gebalanceerd assortiment aankleding van het bed: een grote variatie aan bedtextiel, kussens en dekbedden.

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Voorburg
Koningin Julianalaan 134
2274 JN Voorburg
Tel: 070 3000803
Google routebeschrijving

Openingstijden: (Tussen 12.00 en 12.30 zijn wij in verband met lunchpauze incidenteel gesloten)

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
Gesloten
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00

Dreamzzz Den Haag

Onze vestiging in Den Haag is gelegen aan de gezellig drukke Theresiastraat, dicht bij het centrum en toch heel goed bereikbaar en gemakkelijk parkeren.

In deze gezellige winkel voeren we een ander assortiment dan in de andere vestigingen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor de matrassen van Tempur, waar we in de andere winkels M-Line voeren: u kunt dus voor elk type en merk traagschuim matras bij ons terecht.

In deze vestiging treft u de producten van bijvoorbeeld Pullman aan: de verstelbare boxspring combinatie met geïntegreerde afstandsbediening bijvoorbeeld! Auping en Tempur zijn eveneens royaal vertegenwoordigd, maar ook prettig geprijsde bedden en matrassen zijn in het assortiment opgenomen. Ook in elektrisch verstelbare versies.

De Haagse vestiging neemt een aparte positie in binnen Dreamzzz: waterbedden voeren we hier niet, daarvoor gaat u naar Voorburg of Rijswijk, maar voor Tempur, dat het meest in de buurt komt van het waterbed, kunt u juist wel weer in deze vestiging terecht.

Tempur is binnen Dreamzzz exclusief bij deze vestiging vertegenwoordigd en dan meteen op Golddealer niveau.

Geen waterbedden in deze vestiging maar Hagenaars zijn welkom om een waterpomp te huren voor het zelf leegpompen van uw bed en waterbedconditioner en andere onderhoudsproducten verkopen we ook.

Dreamzzz Rijswijk

Dreamzzz Den Haag
Theresiastraat 55
2593 AA Den Haag.
Tel 070 3356830
Google routebeschrijving

Openingstijden: 

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
12.00 – 17.30 (m.u.v. juni/juli)
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.30
10.00 – 17.00