Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Waarom slapen op water

Ervaringsdeskundigen zijn het erover eens dat slapen op water relaxter is dan op welk ander slaapcomfort ook. Water is niet samendrukbaar, dus hard, maar het is ook vloeibaar en dus flexibel. Daarom draagt het ons met souplesse, maar zonder druk uit te oefenen. Spieren en zenuwen worden op een waterbed minder bekneld dan op menig ander bed en daarom draaien en woelen we minder. De ondersteuning is overal egaal, onze ruggengraat strekt zich recht uit en ontspant totaal. Zo komen we komen helemaal tot rust.

En waarvoor is een bed anders bedoeld?

Zomer/winter

Het waterbed is het enige slaapcomfort dat de temperatuursinvloeden van ons wisselvallige klimaat perfect opvangt en ze zelfs compenseert.

In strenge winters wacht het waterbed behaaglijk verwarmt op uw komst en in de zomer is de verwarming lager ingesteld en dat is gedurende lange tijd heerlijk fris en koel.

Dat kan alleen het moderne waterbed verzorgen, want het waterbed heeft al een lange geschiedenis achter de rug. Het is bepaald geen recente uitvinding, maar in de loop van de eeuwen sterk geëvolueerd.

Het moderne waterbed lijkt in praktisch niets meer op dat van vroeger. Het waterbed heeft zich ontwikkeld en er komen nog steeds nieuwe innovaties en ontwikkelingen die de voordelen van het slapen op water nog weer versterken.

Slapen in een waterbed