Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Stabiliteit

Hoe lang je wilt nadeinen na een beweging op jouw waterbed, dat is een persoonlijke keuze. Sommige mensen houden van het vrije verkeer van het water in de matras, anderen hebben het graag rustig. Ieder merk heeft eigen opvattingen over zwak of sterk gestabiliseerd en elk merk heeft eigen methoden om het water tot rust te brengen. De nadeintijden van de verschillende merken en matrastypen in kaart gebracht:

Ongestabiliseerd, nadeintijd meer dan 8 seconden: Lunalife Freemotion onder meer en Aqualijn T1.
Licht gestabiliseerd, 3-6 seconden nadeintijd: LunaLife MidiMotion, Poseidon P750, Aqualijn T2 of T3.
Gestabiliseerd op 2-3 seconden: Lunalife EMotion, Poseidon Megamax*, Aqualijn T4.
Zwaar gestabiliseerd, 1-2 seconden: Lunalife SlowMotion, Poseidon P950, Poseidon Ultramax* en Aqualijn T5.
Zeer zwaar gestabiliseerd, 0-1 seconden: Lunalife NoMotion, Poseidon P1250, Aqualijn T6.

Nieuw en leverbaar in zeer zwaar gestabiliseerd, zwaar gestabiliseerd en middelzwaar gestabiliseerd: de Perfect Motion matrassen van Poseidon, matrassen met een heel apart interieur van piramidevormige schuimstofcellen.

De nadeintijden van StretchTop hebben we niet meer opgenomen omdat dit merk uit onze collectie en van de markt is verdwenen.

*De Poseidon Megamax en Ultramax ‘Hydraulic’ matrassen zijn uitgerust met een zogeheten ‘kamerstabilisatie’ terwijl de stabilisatie van elke andere watermatras bestaat uit een opstapeling van een of meer fiberlagen. Bij een kamerstabilisatie wordt het water opgesloten in een aantal compartimenten die door middel van openingen met elkaar zijn verbonden. Deze compartimenten zijn gemaakt van hetzelfde vinyl als de buitenkant van de matras. Dit systeem staat garant voor optimaal comfort. Als je gaat liggen stroomt het water langzaam van het ene compartiment naar het andere. Het bed reageert als een waterbed op jouw gewicht, terwijl de nadeintijd toch praktisch tot 0 wordt gereduceerd. Met deze matrassen uit de ‘Hydraulic Collection’ profiteer je optimaal van zowel de voordelen van waterbedden als die van conventionele bedden zoals de boxspring. Topcomfort!

Poseidon maakt daarbij ook nog gebruik van een speciaal geprofileerd vinyl dat het comfort nog meer versterkt. De matrassen van StretchTop waren eveneens befaamd door hun stretchvinyl. Waterbedliefhebbers die hun StretchTop willen vervangen doen er daarom goed aan altijd voor Poseidon te kiezen, dat voorkomt teleurstellingen. De Poseidon Perfect Motion is waarschijnlijk de beste keuze, een waterbed zonder gelijke! Kom het uitproberen in onze Rijswijkse winkel om zelf te ervaren wat dit bed voor je kan doen!

Lunalife slow motion
Softside matras