Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Waterbedmatras vervangen?

Hardside of Softside watermatras vervangen?

Je wilt je huidige watermatras vervangen? Merkwaterbed.nl voert een uitgebreid assortiment Hardside- en Softside watermatrassen. Je kiest voor een Hardside watermatras wanneer je slaapt in een waterbed zonder schuimrand. Een Softside watermatras is geschikt wanneer je waterbed wel van schuimranden is voorzien. Bij de watermatrassen van ons huismerk Aqualijn heb je de keuze uit Aqualijn Hardside watermatrassen en Aqualijn Softside watermatrassen. Aqualijn is een waardige vervanger van bijna elke watermatras. Het merk staat bekend om haar duurzaamheid, betaalbare kwaliteit en de prima prijs-prestatie verhouding.

Ook de waterbedmatrassen van Lunalife (eerder bekend als Lunarest) zijn populair als het er om gaat een matras van een waterbed te vervangen. Natuurlijk voert Merkwaterbed van Lunalife een breed assortiment, van Lunalife Hardside watermatrassen tot en met de Lunalife Softside watermatrassen. Deze matrassen zijn van klassieke vormgeving en dus zeer geschikt om de plaats in te nemen van oude matrassen van Lunalife zelf of van praktisch alle andere waterbedmerken.

Inmiddels heeft de tijd niet stilgestaan. Het moderne waterbed is geëvalueerd, vaak veranderd, steeds meer verbeterd. Merken zoals Poseidon hebben nieuwe matrassen ontwikkeld die meer comfort bieden dan je waarschijnlijk gewend bent als je op een ouder type watermatras slaapt. Wat StretchTop betreft, dat merk bestaat helaas niet meer (wij waren een grote dealer), maar gelukkig is Poseidon er nog steeds en de kwaliteit van die matrassen is minstens zo goed als die van StretchTop! De Poseidon Perfect Motion is een absoluut superieur waterbed.

Watermatras vervangen advies

Als je een waterbedmatras wilt vervangen, dan adviseren we het volgende. De oude matras van bijna alle merken waterbedden kun je vervangen door een matras van Lunalife of Aqualijn met dezelfde stabiliteitsfactor. Wil je het waterbed trouw blijven, maar verlang je naar nog iets meer slaapcomfort? Kies dan voor Poseidon, dat zijn watermatrassen met nog wat extra raffinement t.o.v. andere merken.

Wanneer je jouw oude matras van bijna elk willekeurig merk (Aqualinia, Halcyon, Cascade, Baltimore en andere) wilt vervangen door een watermatras van minimaal dezelfde kwaliteit, maak dan een keuze uit het aanbod van Aqualijn of Lunalife.

Slaap je al op Poseidon of op een bed van StretchTop (dat helaas niet meer bestaat, we waren een grote en enthousiaste dealer van dat merk), kies dan voor een bed of matras van Poseidon om teleurstelling te voorkomen. Dan weet je zeker dat je het comfort krijgt dat je gewend bent.

Box ladeblok dicht

Nieuw waterbedmatras: even wennen

Nadat je of twee watermatras(sen) hebt vervangen zal je ervaren dat jouw nieuwe bed anders reageert dan het oude. Dat is logisch, want je bestaande bed is langzaam maar zeker verouderd en daarmee heb je ongemerkt ingeleverd op het gebied van comfort.

Moet je daarom voorzichtig zijn met het kiezen van een nieuw waterbed? Dat juist niet: jouw nieuwe matras zal anders zijn, maar alleen in positief opzicht. Je kiest in feite altijd een watermatras van een wat hoger comfort- en kwaliteitsniveau dan je gewend bent, want welke matras je ook kiest, Aqualijn, Lunalife of Poseidon, je koopt in alle gevallen een nieuwe matras, geproduceerd volgens de modernste technieken en ontworpen naar de laatste inzichten. Deze matrassen verschillen per definitie met matrassen van 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden, want ze zijn (veel) beter! Je gaat er, hoe dan ook, op vooruit wat betreft comfort en duurzaamheid.

Ben je een beetje onzeker over wat te kiezen? Vul dan het adviesformulier in, of bel tijdens winkeluren met 070 3906 060 voor concreet telefonisch advies.

Nog beter: kom naar Dreamzzz Rijswijk, daar staat van maandagmiddag tot en met zaterdag een uitgebreide collectie waterbedden van verschillende merken voor je klaar. Alle mogelijke merken en stabilisatievormen zijn hier opgesteld om zelf uit te proberen en onderling te vergelijken. Zo weet je absoluut zeker dat je het waterbed kiest dat voor 100% bij jou past!
Kom je op een doordeweekse dag, dan loop je minder risico dat het erg druk is. Op zaterdag zullen de wachttijden soms een beetje oplopen, omdat we de tijd nemen voor elke klant.

In onze winkel in Oegstgeest kun je kennis maken met het comfort van Poseidon.

Smile Lunaflex met hoofdbord Bari

Vrijblijvend advies ontvangen welke watermatras het meest is geschikt voor jouw situatie? Vul de gegevens van je huidige watermatras in en we stellen vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk advies voor je op!

Welke watermatras wil je vervangen?