Waterbedmatras vervangen?

Hardside of Softside watermatras vervangen?

Je wilt je huidige watermatras vervangen? Merkwaterbed.nl voert een uitgebreid assortiment Hardside- en Softside watermatrassen. Je kiest voor een Hardside watermatras wanneer je slaapt in een waterbed zonder schuimrand. Een Softside watermatras is geschikt wanneer je waterbed wel van schuimranden is voorzien. Bij de watermatrassen van ons huismerk Aqualijn heeft je de keuze uit Aqualijn Hardside watermatrassen en Aqualijn Softside watermatrassen. Aqualijn is een waardige vervanger van bijna elke watermatras. Het merk staat bekend om haar duurzaamheid, betaalbare kwaliteit en de prima prijs-prestatie verhouding.

Ook de waterbedmatrassen van Lunalife (eerder bekend als Lunarest) zijn populair als het er om gaat een matras van een ander merk waterbed te vervangen. Ook van Lunalife voert Merkwaterbed een breed assortiment, van van Lunalife Hardside watermatrassen en Lunalife Softside watermatrassen. Deze matrassen zijn van klassieke vormgeving en dus zeer geschikt om de plaats in te nemen van matrassen van Lunalife zelf of van andere merken.

Intussen heeft de tijd niet stilgestaan. Het moderne waterbed is geëvalueerd, veranderd, steeds meer verbeterd. Merken zoals Poseidon hebben nieuwe matrassen ontwikkeld die die meer comfort bieden dan je waarschijnlijk gewend bent als je op een ouder type watermatras slaapt. Wat StretchTop betreft, dat merk bestaat helaas niet meer (wij waren een grote dealer), maar gelukkig bestaat Poseidon nog steeds en de kwaliteit van die matrassen is minstens zo goed als die van StretchTop! De Poseidon Perfect Motion is absolute top!

Watermatras vervangen advies

Als je een waterbedmatras wilt vervangen, dan  geven we je het volgende advies. Wanneer je jouw oude matras van bijna elk willekeurig merk (uitgezonderd Poseidon en StretchTop) wilt vervangen door een nieuwe, zo identiek mogelijke watermatras, dan vervang je deze door een soortgelijke matras van Aqualijn of Lunalife. De matrassen van merken als Aqualinia, Halcyon, Cascade, Baltimore en andere zijn probleemloos te vervangen door een watermatras van Aqualijn of Lunalife. We maken echter een uitzondering voor Poseidon en vooral voor StretchTop. Met name die laatste matrassen zijn qua comfort en wat betreft kwaliteit van een hoger niveau.

Wanneer je jouw huidige waterbedmatras wilt vervangen voor een watermatras die meer comfort biedt, dan is een overstap naar Poseidon watermatrassen aan te bevelen. Dat merk produceert meer dan ooit watermatrassen van hoge kwaliteit en met extra comfort.

Heb je geslapen op een StretchTop matras? Kies dan – om teleurstelling te vermijden – bij voorbaat voor vervanging daarvan door Poseidon matrassen. Dan weet je zeker dat je matrassen krijgt van gelijkwaardig niveau als je gewend was.

Nieuw waterbedmatras: even wennen

Nadat een of twee watermatras(sen) zijn vervangen zal je ervaren dat jouw nieuwe bed anders reageert dan het oude. Dat is logisch, want je bestaande bed is langzaam maar zeker verouderd en daarmee heb je ongemerkt ingeleverd op het gebied van comfort.

Moet je daarom voorzichtig zijn met het kiezen van een nieuw waterbed? Dat juist niet: jouw nieuwe matras zal anders zijn, maar alleen in positief opzicht. Je kiest in feite altijd een watermatras van een wat hoger comfort- en kwaliteitsniveau dan je gewend was Want welke matras je ook kiest, Aqualijn, Lunalife of Poseidon, je koopt in alle gevallen een nieuwe matras, geproduceerd volgens de modernste technieken en ontworpen naar de laatste inzichten. Deze matrassen verschillen per definitie met matrassen van 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden, want ze zijn (veel) beter! Je gaat er, hoe dan ook, op vooruit wat betreft comfort en duurzaamheid.

Bent u een beetje onzeker over wat te kiezen? Vul dan onderstaand adviesformulier in, of bel tijdens winkeluren met 070 3906 060 voor concreet telefonisch advies.

Nog beter: kom naar Dreamzzz Rijswijk, daar staat van maandagmiddag tot en met zaterdag een uitgebreide collectie waterbedden van verschillende merken voor je klaar. Alle mogelijke merken en stabilisatievormen zijn hier opgesteld om zelf uit te proberen en onderling te vergelijken. Zo weet je absoluut zeker dat je het waterbed kiest dat voor 100% bij jou past!
Kom je op een doordeweekse dag, dan loop je minder risico dat het erg druk is. Op zaterdag kunnen de wachttijden een beetje oplopen, omdat we de tijd nemen voor elke klant.

Watermatras advies

Vrijblijvend advies ontvangen welke watermatras het meest is geschikt voor jouw situatie? Vul de gegevens van je huidige watermatras in en we stellen vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk advies voor je op!

Welke watermatras wil je vervangen?

We geven je graag vrijblijvend een goed advies en we zullen dat combineren met een scherp aanbod. Daar mag je op vertrouwen!