Waterbedmatras vervangen?

Hardside of Softside watermatras vervangen?

U wilt uw huidige watermatras vervangen? Merkwaterbed.nl voert een uitgebreid assortiment Hardside- en Softside watermatrassen. U kiest voor een Hardside watermatras wanneer u beschikt over een waterbed zonder schuimrand. Een Softside watermatras is geschikt wanneer uw waterbed wel van schuimranden is voorzien. Bij de watermatrassen van ons huismerk Aqualijn heeft u de keuze uit Aqualijn Hardside watermatrassen en Aqualijn Softside watermatrassen. Aqualijn is een waardige vervanger van bijna elke watermatras. Het merk staat bekend om haar duurzaamheid, betaalbare kwaliteit en de prima prijs-prestatie verhouding.

Ook de waterbedmatrassen van Lunalife (eerder bekend als Lunarest) zijn populair als het er om gaat een matras van een ander merk waterbed te vervangen. Van Lunalife voert Merkwaterbed een breed assortiment van Lunalife Hardside watermatrassen en Lunalife Softside watermatrassen. Deze matrassen zijn van klassieke vormgeving en dus zeer geschikt om de plaats in te nemen van matrassen van andere merken.

Intussen heeft de tijd niet stilgestaan, het moderne waterbed is geëvalueerd, veranderd, verbeterd. Merken zoals Poseidon hebben nieuwe matrassen ontwikkeld die die meer comfort bieden dan u waarschijnlijk gewend bent als u op een ouder type watermatras slaapt.

Watermatras vervangen advies

Voor een waterbedmatras vervangen geven we u het volgende advies. Wanneer u uw oude matras van elk willekeurig merk (uitgezonderd StretchTop) wilt vervangen door een nieuwe zo identiek mogelijke watermatras vervangt u deze door een soortgelijke matras van Aqualijn of Lunalife. U kunt uw oude matras van Aqualinia, Halcyon, Cascade, Baltimore of elk ander merk dus probleemloos vervangen door een watermatras van Aqualijn of Lunalife.

Wanneer u uw huidige waterbedmatras wilt vervangen voor een watermatras die meer comfort biedt, dan is een overstap naar Poseidon watermatrassen aan te bevelen. Dat merk produceert watermatrassen van hoge kwaliteit en met extra comfort.

Heeft u geslapen op een StretchTop matras? Kies dan – om teleurstelling te vermijden – bij voorbaat voor vervanging daarvan door Poseidon matrassen. Dan weet u zeker dat u matrassen krijgt van gelijkwaardig niveau als u gewend was.

Nieuw waterbedmatras: even wennen

Nadat een of twee watermatras(sen) heeft vervangen zult u ervaren dat uw nieuwe bed anders reageert dan het oude. Dat is logisch, want uw bestaande bed is langzaam maar zeker verouderd en daarmee heeft u ongemerkt ingeleverd op het gebied van comfort.

Moet u daarom voorzichtig zijn met het kiezen van een nieuw waterbed? Dat juist niet: uw nieuwe matras zal anders zijn, maar alleen in positief opzicht. U kiest in feite altijd een watermatras van een wat hoger comfort- en kwaliteitsniveau dan u gewend was. Want welke matras u ook kiest, Aqualijn, Lunalife of Poseidon, u koopt in alle gevallen een nieuwe matras, geproduceerd volgens de modernste technieken en ontworpen naar de laatste inzichten. Deze matrassen verschillen per definitie met matrassen van 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden, want ze zijn (veel) beter! U gaat er, hoe dan ook, op vooruit wat betreft comfort en duurzaamheid.

Bent u een beetje onzeker over wat te kiezen? Vul dan onderstaand adviesformulier in, of bel tijdens winkeluren met 070 3906 060 voor concreet telefonisch advies.

Nog beter: kom naar Dreamzzz Voorburg, daar staat van dinsdag tot en zaterdag een uitgebreide collectie waterbedden van verschillende merken voor u klaar. Alle mogelijke stabilisatievormen zijn hier opgesteld om zelf uit te proberen en onderling te vergelijken. Zo weet u absoluut zeker dat u het waterbed kiest dat voor 100% bij u past!

Waterbedstore Voorburg

Watermatras advies

Vrijblijvend advies ontvangen welke watermatras het meest is geschikt voor uw situatie? Vul de gegevens van uw huidige watermatras in en we stellen vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk advies voor u op!

Welke watermatras wilt u vervangen?

We geven u graag vrijblijvend een goed advies en zullen dat combineren met een scherp aanbod. Daar kunt u op vertrouwen!