Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Poseidon

Poseidon is de Europese waterbedpionier en ook nu nog steeds het leidende merk in het kwaliteitssegment. Dit is het merk dat zich nog steeds ontwikkelt en naar nieuwe technieken zoekt om nog meer comfort te kunnen bieden. Ook qua design staat dit merk nog steeds aan de top.

Poseidon biedt veel keuze in matrassen met geprofileerd vinyl dat de matrassen extra soepel maakt. De keuze in stabiliteitsvormen is groot, van free flow tot en met een matras die het water zo aan banden legt dat je bijna zou vergeten op een waterbed te slapen, terwijl je wel geniet van alle oordelen van een waterbed, zoals de temperatuurbeheersing.

Poseidon produceert matrassen met een conventioneel lamellen binnenwerk, maar ook de Hydromatrassen waar het water wordt verdeeld in kamers: zeer stabiel, topcomfort. Poseidon is het merk voor de kritische slaper die veel keuzemogelijkheden wil hebben en voor het best mogelijk comfort kiest. Nederlandse topkwaliteit.

Poseidon maakt ook een matras die een brug slaat tussen conventionele bedden en het waterbed: de Perfect Motion matrassen zijn voorzien van een schuimstof binnenwerk met een piramidevormig afwerking aan de bovenkant. De voordelen van een waterbed, gecombineerd met die van een conventioneel bed levert topcomfort op! De Perfect Motion is de ideale hybride voor de kritische slaper die het maximale nastreeft.

Poseidon mag dan exclusief zijn, vergeleken bij conventionele kwaliteitsmatrassen blijft een watermatras van Poseidon nog steeds zéér voordelig.

Poseidon produceert geen matrassen voor hardsiders meer. Het submerk Lunalife echter nog wel.

Het vinyl van de Poseidonmatrassen is altijd geprofileerd en dat maakt ze zo ongekend soepel en comfortabel maakt. Let op: Poseidon maakt 3 soorten matrassen:

  • Matrassen zonder binnenwerk (free flow) of met lamellen (Lumbar)
  • Matrassen met kamers en lamellen (Ultramax en Megamax (niet in alle maten verkrijgbaar)
  • Matrassen met een interieur van een opencellige, waterdoorlatende schuimlaag, de Perfect Motion, het summum van stabiliteit en comfort.

We beschrijven al deze matrassen kort voor je, maar we zien ervan af om ze via deze website verkoopbaar te stellen. De reden: te veel keuze. Het is ons onmogelijk om elke matras zo nauwkeurig te beschrijven en de genuanceerde verschillen met andere typen in een configurator duidelijk te maken.

Poseidon is een topmerk en dat verdient een top-behandeling. Voor Poseidon kiezen doe je met grotere zorgvuldigheid dan voor andere matrassen en -merken geldt. Want er zijn zoveel mogelijkheden dat je bijna zou kunnen spreken van maatwerk.

Daarom vragen we je om voor Poseidon naar onze winkel in Rijswijk of anders naar die in Oegstgeest te komen. Geef je in de winkel over aan het ongekende comfort van deze matrassen en de souplesse van het geprofileerde vinyl dat werkelijk sensationeel meebeweegt en je ondersteunt op een manier die geen enkel ander bed kan imiteren.

Poseidon mono- en duomatrassen

The one and only original: Poseidon, het merk waarmee het allemaal begon in heel Europa.

Duurzame en zeer comfortabele matrassen. Vijf modellen met free flow of een binnenwerk van lamellen, Poseidon voldoet daarmee aan iedere stabiliseringsbehoefte.

Leverbaar in 7 verschillende maten, dus altijd een die je past.

 

Productinformatie

 

Zeer duurzame matrassen, vervaardigd van supersoepel geprofileerd vinyl voor extra comfort.

Leverbaar zonder binnenwerk (free flow) of met lamellen die voor extra balans zorgen en je ruggengraat volledig laten ontspannen. Deze matrassen lijken in veel opzichten op de matrassen waarmee het allemaal begon, de waterbedden die in de jaren ’80 van de vorige eeuw heel Nederland en grote delen van Europa veroverden.

Natuurlijk zijn er ook verschillen: zo is het moderne vinyl niet alleen veel soepeler, het is ook nog een geprofileerd, waardoor het nog extra veel bewegingsvrijheid biedt. Ook het binnenwerk (de lumbars) van de matrassen is in de loop der jaren aangepast. Toch is dit in veel opzichten het klassieke watermatras, een variatie op de eerste, meestal nog ongestabiliseerde hardsiders van toen. Met dit verschil: alle matrassen van Poseidon zijn tegenwoordig van het softside type. Hardsiders maakt Poseidon niet meer. Ook is het vinyl dat tegenwoordig wordt gebruikt van een andere kwaliteit dan dat van toen. Wat bleef: de lange levensduur van de matrassen.

Watermatras Poseidon Mono

De één- of tweepersoons conventionele Poseidonmatras met afgeschuinde kanten, passend in een softside-exterieur. Duurzame en zeer comfortabele matrassen.

Vijf modellen met free flow of een binnenwerk van lamellen, voldoet daarmee aan praktisch iedere stabiliseringsbehoefte.

Leverbaar in 9 verschillende maatvoeringen!

Voor dit matrastype kun je volstaan met één verwarmingselement dat je complete matras kan verwarmen. Wat stabilisatievormen betreft kun je kiezen uit vijf variaties van free flow (geen interieur) tot en met een binnenwerk met lamellen dat ervoor zorgt dat de nadeintijd van de matras tot een minimum wordt beperkt.

De Poseidon Mono is ideaal voor wie alleen slaapt of voor stellen die qua temperatuur en nadeintijd gelijke wensen hebben. Deze matras benadert het klassieke waterbed het meest van allemaal.

De Poseidon mono matrassen zijn al verkrijgbaar vanaf: € 630,00 (ongestabiliseerd, 160 x 200 cm)

Poseidon P650 Lumbar
Poseidon mono

Watermatras Poseidon Duo

Het duo-waterbed ontstond pas toen er al heel veel klassieke mono-waterbedden waren verkocht. Een logisch gevolg van het feit dat waterbedslapers van nu veel meer te kiezen hebben dan de slapers op conventionele bedden: bepaal je eigen temperatuur en de stevigheid van je matras. Waar de wensen van slapers onderling niet altijd matchten, ontstond de behoefte aan bedden die zijn opgebouwd uit twee individueel instelbare matrassen: de duo uitvoering.

Poseidon maakt 2 x 7 verschillende duomatraasen voor respectievelijk de linker en de rechterkant van je softsider in de uitvoeringen free flow (zonder binnenwerk) en vier verschillende uitvoeringen met lamellen die de deining van het water in meer- of mindere mate beteugelen.

Kortom: er valt veel te kiezen in de zekerheid dat er aan al je verlangens kan worden voldaan, tenzij…je een ander soort binnenwerk prefereert. Kijk dan verder bij de UltraMax, de MegaMax of de zeer exclusieve Perfect Motion.

Poseidon duo watermatrassen zijn al te koop vanaf € 420,00

Poseidon Duosystem

UltraMax

‘Special’ van Poseidon, een superieure watermatras die de deining van het waterbed tot een absoluut minimum beperkt maar wel de bewegingsvrijheid en de constante temperatuur van een het waterbed als pluspunten biedt.

Onderin de matras zijn ‘kamers’ gevormd van hetzelfde vinyl als waarvan de matras is gemaakt. De kamer staan onderling met elkaar in verbinding en dat zorgt ervoor dat de waterverplaatsing sterk wordt gereguleerd, c.q. wordt vertraagd.

In het waterreservoir boven de kamers zijn een zogeheten zweeflaag en een aantal lamellen (lumbars) aangebracht met als resultaat: optimale stabiliteit en maximaal comfort. De voordelen van een waterbed, zoals souplesse, temperatuurbeheersing, duurzaamheid en een slaapcomfort dat grote gelijkenis vertoont met dat van een veel duurdere boxspring combinatie.

De bewegingstijd blijft beperkt tot 1 seconde, daarom kan deze matras ook in mono-uitvoering slapers ongestoord comfort bieden.

De UltraMax is verkrijgbaar in de meest gangbare maatvoeringen vanaf € 1415,00 (duo-uitvoering) of € 735,00 (mono-uitvoering)

Poseidon Ultra Max

MegaMax

Deze ‘special’ van Poseidon vertoont grote overeenkomsten met de hydraulische UltraMax, maar deze matras staat meer waterverplaatsing toe dan de UltraMax. Iets meer waterbedkenmerken dus.

De MegaMax is alleen verkrijgbaar in een duo-uitvoering in een beperkt aantal maatvoeringen. Prijzen vanaf € 750,00

De hydrauliek watermatrassen van Poseidon moet je uitgeprobeerd hebben om met gezag over het slapen op water te kunnen meepraten!

Poseidon Mega Max

De top in waterbeddenland: Poseidon Perfect Motion

De nieuwste ontwikkeling van Poseidon, een watermatras die alle andere watermatrassen overtreft wat betreft stabiliteit en slaapcomfort. Een hybridematras met de beste eigenschappen van een conventionele matras en een waterbed.

Het interieur van piramidevormige opencellige schuimstof absorbeert het water en reguleert de verplaatsing daarvan. Deze matras biedt een perfecte ondersteuning, ook aan mensen met een (al dan niet veel) hoger lichaamsgewicht. Schouders en lendenen worden onder alle omstandigehden perfect ondersteund. Deze matras gedraagt zich minder als een watermatras, maar biedt wel alle voordelen van het slapen op water, zoals de egale temperatuur en de dito ondersteuning.

De Perfect Motion is verkrijgbaar in 3 verschillende stabiliteitsvormen: via zwaar en superzwaar gestabiliseerd tot ‘no motion’.

Een revolutionair watermatras waar je vele jaren optimaal plezier van zult hebben. De verkoopprijs mag stevig zijn voor een watermatras, conventionele matrassen van deze kwaliteit zijn nog veel duurder en ze gaan veel korter mee.

De Perfect Motion is verkrijgbaar in zowel mono- als duomatras in alle courante afmetingen vanaf € 785,00.

Poseidon PerfectMotion