Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Servicedienst: verhuizen, repareren, installeren

Onze eigen servicedienst is ervaren en geroutineerd in het installeren, verhuizen en repareren van waterbedden van alle merken. In principe in heel Nederland en grote delen van Vlaanderen. Specialiteit: het verhuizen van waterbedden, een taak waar veel mensen terecht tegenop zien.

We pompen de matras leeg en demonteren het waterbed, ongeacht het merk. Op de nieuwe locatie doen we het omgekeerde; we monteren het bed opnieuw en vullen de matras. We nemen pas afscheid als het nieuwe bed gebruiksklaar gereed staat.

Aantrekkelijke tarieven, uiteraard mede gebaseerd op de af te leggen afstanden, maar altijd concurrerend en vooral: professioneel en zorgeloos.

Voor grote reparaties, zoals het vervangen van de matras(sen) of softsideranden maken we ook graag vooraf een scherpe prijs af zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@dreamzzz.nl. Vergeet niet je adres te vermelden en wat er moet gebeuren en waar, als het een verhuizing betreft. Je krijgt snel antwoord!

Zelf doen? Kijk naar onze instructievideo’s!

bus