Vraag en antwoord

Merkwaterbed.nl is de webshop van Dreamzzz slaapcomfort dat met eigen winkels in Rijswijk, Voorburg en Den Haag ook een royaal assortiment traditionele merkbedden verkoopt zoals Auping, Pullman, M-Line, Tempur, Velda en andere (zoals Jensen). In twee van onze winkels, Rijswijk en Voorburg kunt het comfort van onze waterbedden letterlijk ‘aan de lijve’ ondervinden.

Merkwaterbed.nl combineert zodoende de voordelen van fysieke winkels met het gemak van 7 x 24 uur winkelen op het net.
In onze winkels en ook op het net staan we persoonlijke service en advies voor. We willen u begeleiden naar een prettig nachtleven, dat is ons doel waarvoor we al onze professionele kennis en ervaring in zullen zetten.

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Dat wil zeggen: de complete bedden zijn in onze winkels uit te proberen  en te bestellen. Met name de vestiging Voorburg heeft een royaal assortiment staan, in Rijswijk hebben we minder ruimte voor waterbedden en in Den Haag kunt u wel in de winkel hulp krijgen bij het invoeren van uw internetbestelling, maar daar voeren we geen waterbedden. Voor onderdelen geldt dat we ze niet in voorraad hebben maar rechtstreeks laten leveren door de betrokken fabrikant.

U bent van harte welkom in onze winkels als u nadere informatie wenst of hulp bij uw bestelling, maar rechtstreeks onderdelen leveren vanuit de winkel kunnen we niet. Wel voortdurend in voorraad: conditioner, reparatiesetjes, vulslangen, waterbedpompen (huur) en vinylreiniger.

Jazeker en tegen de webprijzen en –voorwaarden. We helpen u desgewenst graag met het invoeren van uw bestelling. Alleen tijdens winkelopeningstijden. U kunt dan telefonisch contact opnemen, maar in onze winkels bent u eveneens welkom om uw keuze ‘live’ te maken en vervolgens, al dan niet met onze hulp, het elektronische bestelformulier in te vullen.

De randen van een split waterbed bestaan uit twee delen (gesplitst) dat vergemakkelijkt het opmaken van uw bed. Bij een split waterbed kunt u de zijranden eenvoudig enigszins worden teruggeklapt waarna molton of laken tussen de twee delen wordt gestopt en: klaar. Snel en praktisch, door het gewicht van het matras blijft het textiel prima op zijn plaats.
Het opmaken van een basic waterbed is eveneens simpel: duw de watermatras een beetje opzij en stop laken of tijk in de opening die ontstaat.
Klik hier voor de video..

Ja, we zijn een gespecialiseerde webshop voor waterbedslapers. Ons assortiment strekt zich uit van een flesje conditioner tot en met een luxueuze waterbedopstelling met achterwand. U bent welkom voor de bestelling van een nieuwe dop, een transactie van € 1,50 tot en met een compleet waterbed van Stretch Top waarvan de prijs kan oplopen tot duizenden Euro’s. Kortom: u kunt bij Dreamzzz terecht voor een vulslang, een flesje conditioner, maar ook voor tijken, kussens, verwarmingselementen en complete bedden van verschillende merken.

Iedere 6 maanden. Het is daarom verstandig er altijd een voorraadje van in huis te hebben, want de tijd vliegt. Daarnaast geeft Dreamzzz aantrekkelijke kortingen als u meer flesjes tegelijk bestelt. Meteen bestellen?

Misschien heeft u te lang gewacht met het toevoegen van conditioner aan het water, want waarschijnlijk heeft u last van luchtbellen die met conditioner worden bestreden.
Natuurlijk kunt u uw bed ook ontluchten, daar hebben we een speciaal pompje voor in ons assortiment. Is het geklots hardnekkig? Bestel in dat geval de speciale bubblestop die speciaal is ontworpen om luchtvorming in matrassen te voorkomen. Klik hier om te bestellen.

Jazeker! U heeft uw matras gekozen op uw toenmalige gewicht. Bent u meer dan 10-20 kilo aangekomen dan zult u beter af zijn met een matras met meer stevigheid. Heeft u een duosysteem en uw partner is niet zwaarder geworden, vervang dan uw matras voor een ander exemplaar met een hogere stabilisatie. Natuurlijk kunt u uw bed ook met extra water vullen, zodat het wat steviger aan gaat voelen. Heeft u nog geen duosysteem? Dan is de balans in uw waterbed verstoord. U doet er goed aan over te stappen op een duosysteem en uw matras met zorg te kiezen. Zie ook de pagina mono/duo.

Eigenlijk om de paar jaar want uw tijk neemt elke nacht weer liters lichaamsvocht op, maar ook de talrijke haren die een mens per dag verliest en de talloze huidschilfers die van de opperhuid afvallen. Uw tijk is niet alleen in hygiënisch opzicht belangrijk: het is ook een belangrijke bescherming van uw matras en ook nog sterk medebepalend voor het comfort van uw nachten. Geniet meer van uw bed met een comfortabele tijk, bespaar daarop niet!

Jazeker: als u uw bed verplaatst of verhuisd wilt hebben of onderdelen daarvan vervangen, dan staan we voor u klaar. Tegen een alleszins aantrekkelijk lage vergoeding. Zie ook servicedienst.

StretchTop en ComfortZone matrassen worden ‘vers’, d.w.z. op bestelling gemaakt, dat kost wat meer tijd. De levertijd van matrassen van Lunalife en Poseidon is afhankelijk van de voorraadpositie van de leverancier. De matrassen en bedden van Aqualijn zijn meestal op voorraad en daarom meestal binnen enkele dagen te leveren

Meestal zullen we zelf contact met u opnemen als er vertraging optreedt in de afhandeling van uw order. Gebeurt dat niet? Neem per telefoon of mail even contact met ons op, dan zullen we nagaan wat er aan de hand is, zodat we met u kunnen overleggen wat te doen. Gebruik voor uw mail het contactformulier.  Of bel, tijdens winkelopeningsuren 070 – 3906060.