Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Vraag en antwoord

Merkwaterbed.nl is de webshop van Dreamzzz slaapcomfort dat met eigen winkels in Rijswijk en Den Haag ook een royaal assortiment traditionele merkbedden verkoopt zoals Auping, Pullman, M-Line, Tempur, Velda en andere (zoals Eastborn). In onze winkel in Rijswijk kunt het comfort van onze waterbedden letterlijk ‘aan de lijve’ ondervinden.

Merkwaterbed.nl combineert zodoende de voordelen van fysieke winkels met het gemak van 7 x 24 uur winkelen op het internet.
In onze winkels en ook digitaal staan we persoonlijke service en advies voor. We willen je begeleiden naar een prettig nachtleven, dat is het doel waarvoor we al onze professionele kennis en ervaring in zullen zetten.

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Dat wil zeggen: de complete waterbedden zijn in onze winkels uit te proberen en te bestellen. In de winkel in Rijswijk hebben we een ongeëvenaard breed assortiment staan. In onze Haagse winkel voeren we helemaal geen waterbedden. Voor de inwoners uit Den Haag hebben we wel waterbed serviceproducten in deze vestiging beschikbaar: conditioner, reparatiesetjes, vinylreiniger en ook kun je hier een waterpomp huren voor het geval je jouw bed leeg wilt pompen.

Kan ik in de winkels ook het volledige webassortiment bestellen?

Jazeker en tegen de webprijzen en –voorwaarden. We helpen je desgewenst graag met het invoeren van jouw bestelling als je er niet uitkomt of advies nodig hebt. In de winkel kun je diverse bedden ‘live’ uitproberen en dan online bestellen, zodat je precies weet wat je koopt en voor welke lage prijs.

Wat is het verschil tussen een split waterbed en een basic waterbed?

De randen van een split waterbed bestaan uit twee delen (= gesplitst) dat vergemakkelijkt het opmaken van je bed. Bij een split waterbed kunt je het bovenste deel van de softranden eenvoudig een beetje omklappen waarna er tussen de onder- en de bovenkant van de rand een ruimte ontstaat waarin je een molton of hoeslaken kunt instoppen. Duw de rand terug in de oorspronkelijke positie en: klaar! Split waterbedden zijn op deze manier heel eenvoudig en snel op te maken en het beddengoed blijft perfect op zijn plaats.
Het opmaken van een basic waterbed is eveneens simpel: duw de watermatras een beetje opzij en stop het laken of de tijk in de opening die dan ontstaat. Iets minder handig en comfortabel dan bij de split, maar wel effectief.
Klik hier voor de video..

Verkoopt merkwaterbed.nl by Dreamzzz behalve waterbedonderdelen ook complete bedden?

Ja, we zijn een gespecialiseerde webshop voor waterbedslapers. Ons assortiment strekt zich uit van een flesje conditioner tot en met een luxueuze waterbedopstelling compleet met achterwand. Je bent bij ons welkom voor de bestelling van een nieuwe dop, een transactie van € 1,50 tot en met een compleet waterbed van Poseidon waarvan de prijs kan oplopen tot duizenden Euro’s. Kortom: je kunt bij Merkwaterbed.nl terecht voor een vulslang, een flesje conditioner, maar ook voor tijken, kussens, verwarmingselementen en complete bedden van verschillende merken. We zijn echt een complete speciaalzaak!

Hoe vaak moet ik een flesje conditioner aan het water toevoegen?

Iedere 6 maanden. Het is daarom verstandig er altijd een voorraadje van in huis te hebben, want de tijd vliegt. Daarnaast geeft Merkwaterbed.nl aantrekkelijke kortingen als je meer flesjes tegelijk bestelt. We zijn dan de allergoedkoopste! Nu bestellen?

Mijn waterbed maakt veel (klots) geluid. Wat kan ik daar aan doen?

Misschien heb je te lang gewacht met het toevoegen van conditioner aan het water, want waarschijnlijk heb je last van het soort luchtbellen die met conditioner worden voorkomen of bestreden. Je zult het bed moeten ontluchten door de dop van het bed te halen en de lucht voorzichtig naar de uitgang te duwen. Je kunt ook gebruik maken van een handig, speciaal luchtpompje dat het ontluchten vergemakkelijkt. Als je er nog geen hebt, bestel het: kijk bij Onderdelen.
Is het klotsen hardnekkig? Dan is er iets anders aan de hand. Bestel in dat geval de speciale bubblestop die speciaal is ontworpen om luchtvorming in matrassen te voorkomen en bestaande te bestrijden.
Klik hier om te bestellen.

Ik ben de laatste jaren zwaarder geworden. Heeft dat consequenties voor het comfort van mijn waterbed?

Jazeker! Je hebt jouw matras gekozen op je toenmalige gewicht. Ben je meer dan 10-20 kilo aangekomen dan zal je beter af zijn met een matras met meer stevigheid. Heb je een duo-systeem en je partner is niet zwaarder geworden, vervang dan jouw matras voor een ander exemplaar met een hogere stabilisatie. Natuurlijk kun je jouw bed ook met extra water vullen, zodat het wat steviger aan gaat voelen. Heb je geen duo-systeem? Dan is de balans in jullie waterbed verstoord. Je doet er goed aan alsnog over te stappen op gescheiden matrassen en jouw stabilisatievorm van de matras met zorg te kiezen. Zie ook de pagina mono/duo.

Hoe vaak moet ik mijn tijk vervangen?

Om de paar jaar, want je tijk neemt elke nacht weer liters lichaamsvocht op. En ook nog de talrijke haren die een mens per dag verliest, naast de talloze huidschilfers die van de opperhuid afvallen. Jouw tijk is niet alleen in hygiënisch opzicht belangrijk: het is ook een belangrijke bescherming van je matras èn sterk medebepalend voor het comfort van je nachten. Geniet meer van je bed met een comfortabele tijk. Bespaar daarop niet!

Kan ik ook een beroep doen op de Dreamzzz-servicedienst als ik het bed niet bij u heb gekocht?

Jazeker: als je jouw bed verplaatst of verhuisd wilt hebben of onderdelen daarvan vervangen, dan staan we voor je klaar. Tegen een alleszins aantrekkelijke, lage vergoeding. Zie ook servicedienst. We zijn vertrouwd met alle denkbare typen en merken waterbedden.

Wanneer wordt mijn bestelling uitgeleverd?

De levertijd van matrassen van Lunalife en Poseidon is afhankelijk van de voorraadpositie van de leverancier. Poseidon wordt in ons eigen land gemaakt en dat beperkt de levertijd meestal. De matrassen en bedden van Aqualijn zijn bijna altijd op voorraad en daarom meestal binnen enkele dagen te leveren. Afwijkende formaten vragen meestal wat meer tijd.

En als mijn bestelling niet binnen een week arriveert?

Meestal zullen we zelf contact met je opnemen als er vertraging optreedt in de afhandeling van de order. Gebeurt dat niet? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen nagaan wat er aan de hand is en we met jou kunnen overleggen wat te doen. Gebruik voor je mail het contactformulier.  Of bel, tijdens winkelopeningsuren 070 – 3906060.