Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Montageservice

Merkwaterbed.nl staat garant voor de uitstekende kwaliteit. Van onze producten maar ook van onze dienstverlening.
Dat houdt onder meer in dat we doe-het-zelvers die een onderdeel van hun bestaande bed willen vervangen met handige video instructiefilms laten zien hoe een matras te vervangen of een verwarmingselement, hoe een bed te ontluchten, te vullen of leeg te pompen.
Als jij het repareren, verplaatsen of aanpassen van jouw waterbed liever overlaat aan een vakman, dan verzorgen wij dat graag. Onze servicedienst neemt het jou uit handen tegen een uiterst aantrekkelijk tarief.

Heb je een spiksplinternieuw, compleet waterbed bij ons gekocht? Dan komen we het voor een geringe meerprijs niet alleen bezorgen, maar het ook voor vakkundig voor je installeren op de door jou uitverkoren plek. Daar nemen we de tijd voor die nodig is om perfect werk af te leveren.

We zetten niet alleen je waterbed in elkaar, we gaan ook zo ver dat we de matras(sen) vullen met water op de gewenste temperatuur. We leveren je waterbed slaap-klaar voor je op.
Waarom we dat zo doen? Omdat we er helemaal zeker van willen zijn dat we jouw bed in optimale staat achterlaten. We willen niets aan het toeval overlaten, er juist zeker van zijn dat je zult genieten van je bed, vanaf de eerste nacht.
Onze servicemonteurs hebben een schat aan ervaring, het is hun dagelijks werk en ze zijn er goed in.
We staan voor je klaar. Vanaf het eerste advies tot en met de complete installatie of, in een later stadium, een verhuizing of onderhoud van je bed.