Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Lunalife Stabilisatie

MIDI Motion: licht gestabiliseerd

Het binnenwerk van deze duomatras beperkt de nadeintijd tot 3-6 seconden.

Het is een flexibele matras die alle aspecten van het waterbed combineert met toch voldoende stabiliteit. Voor extra stabiliteit zorgt de ingebouwde lendensteun die u draagt daar waar u het zwaarst bent. Daardoor biedt deze matras onder alle mogelijke lichaamshoudingen het juiste comfort.

Deze matras is voorzien van een interieur van lamellen die op hun plaats worden gehouden door een doek van stevig nylon 3D-gaas. Deze afdekking beschermt de fiberlagen en vormt tegelijk een onverslijtbare toplaag van het stabilisatiepakket.

Uw Lunalife duomatras blijft daardoor langer in topvorm, letterlijk.

E Motion: half gestabiliseerd

Het binnenwerk van deze matras telt meer lamellen dan de MIDI Motion en de nadeintijd blijft daardoor beperkt tot 2-4 seconden.

Deze matras is uitgevoerd met twee lendensteunen, wat bijvoorbeeld het omdraaien in bed vergemakkelijkt en zorgt voor extra stabiliteit.

Ook in deze matras wordt het interieur op zijn plaats  gehouden door een doek van stevig nylon 3D-gaas. Deze afdekking beschermt de fiberlagen en vormt tevens een onverslijtbare toplaag van het stabilisatiepakket.

Uw Lunalife duomatras blijft daardoor langer in topvorm, letterlijk.

SLOW Motion

Dit is de ideale duomatras voor iedereen die de voordelen van een ander type slaapcomfort gecombineerd wil zien met de duidelijke pluspunten van het slapen op water.

De nadeintijd is met 2 seconden bijna te verwaarlozen: de matras ligt bijna meteen weer helemaal stil. Ook is de beweging van het vinyl minimaal. Rust en stabiliteit, gecombineerd met het comfort van twee lendensteunen in het interieur dat volgens de goede Lunalife gewoonte is beschermd door een doek van stevig 3D-gaas.

Uw SLOW Motionmatras is daardoor niet alleen supercomfortabel, maar ook nog buitengewoon duurzaam.

NO Motion

Geen nadeintijd!

Zoals de naam al aangeeft, is het water in deze matras dermate begrensd door de aanwezigheid van het maximale aantal lamellen dat de matras onder alle omstandigheden praktisch onbeweeglijk blijft.

Het karakter van de NO Motion is meer dat van een conventioneel dan dat van een waterbed. Toch gelden voor dit matras ook de grote voordelen van het slapen op water: de temperatuurbeheersing, het comfort, de gunstige prijs, de totale ontspanning van spieren en zenuwen. Natuurlijk is deze matras daarbij nog eens extra verstevigd met twee lendensteunen.

De NO Motion is de hybride vorm van slapen op water en die op een conventioneel bed.

De voordelen van twee werelden verenigd in één matras!