Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Opmerkelijk

Merkwaterbed.nl werkt nauw samen met topfabrikanten uit Europa en andere werelddelen.
Ons huismerk komt van een oerdegelijke Europese fabrikant en onze Comfortzone-matrassen worden gemaakt door waarschijnlijk de beste waterbeddenfabriek van heel Europa en daarbuiten: StretchTop (TTI).
Natuurlijk voeren ook de matrassen en complete bedden die TTI onder het StretchTop label maakt, het is per slot van rekening het Europese topmerk.
De productie van ons huismerk Aqualijn is uitbesteed aan een vertrouwde fabrikant van waterbedden met een lange ervaring. De samenwerking resulteert in voordelige, maar bijzonder duurzame waterbedden met veel comfort.
Onze Lunalife en Poseidon waterbedden hebben een historie en dus ervaring van tientallen jaren achter de rug. Poseidon was het allereerste waterbed op de Europese markt en het is nog steeds een belangrijk merk. Daarom alleen al verdient het een plaats in ons assortiment.
En Lunalife? Dat merk is bijna even oud als Poseidon, het heeft ook dezelfde roots, alleen was het eerder bekend onder de naam Lunarest.
Het is min of meer het budgetvriendelijker broertje (of zusje) van Poseidon. Voor beide merken geldt dat het producten zijn van decennialange ervaring met het maken van waterbedden.

Niet al onze bedden komen uit Europa, maar wel zijn ze per definitie geproduceerd door toonaangevende fabrikanten. Merkfabrikanten!