Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Poseidon waterbedden

Poseidon waterbed kopen?

Een Poseidon waterbed kopen doe je nergens beter dan bij Dreamzzz/Merkwaterbed.nl. Poseidon is een Nederlands waterbeddenmerk dat internationaal furore heeft gemaakt. Het merk maakt vanaf de start van Dreamzzz onafgebroken deel uit van onze collectie.  Poseidon staat voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en onovertroffen vormgeving. Daarnaast is Poseidon bekend om het bijzondere, geprofileerde vinyl en andere aspecten die het comfort van je bed tot grote hoogte optillen. Bijkomend voordeel van de Poseidoncollectie is de vormgeving: menig Poseidon heeft de looks van een fraaie boxspring combinatie en toch biedt het alle voordelen van een waterbed!

Poseidon voert een grote variëteit aan matrassen die je geprobeerd moet hebben om het verschil met andere te kunnen ervaren. Zoals de Perfect Motion die uitzonderlijk stil is. Behalve de matras kies je voor een bepaald type en kleur stoffering van je Poseidon waterbed. We kunnen alle kleurmogelijkheden en de structuren van die stoffen nooit zuiver genoeg op het scherm tonen. Je moet ze zelf in de winkel met eigen ogen zien en met eigen handen voelen!

Daarom verkopen we de Poseidon collectie niet online. We zouden daarmee zowel jou als klant als Poseidon als leverancier geen recht doen! Kom naar de winkel(s) en maak bewust een weloverwogen keuze in al die mogelijkheden die Poseidon je heeft te bieden. Uiteraard helpen we je graag bij je zoektocht naar het voor jou maximaal geschikte bed van Poseidon (of een ander merk als je dat beter uitkomt).

Poseidon Ultra Max
Poseidon Duosystem

Smile

Meest verkocht door ons: het Poseidon waterbed Smile. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een waterbed zo subtiel als een glimlach. Daarnaast is dit model royaal gestoffeerd en heeft het een split wat zorgt voor extra opmaakgemak. Daarnaast kun je dit bed volledig naar wens samenstellen. Je kiest zelf de stoffering uit een breed scala aan kleurenen stoffen, bepaalt of je een achterwand wil en zo ja welke. Daarna kies

je de andere accessoires die het bed voor jou persoonlijk helemaal top maken! Zo bepaal je ook nog of je een mono- of een duo-matras wilt enzelfs is het in dit geval mogelijk om de hoogte van het bed zelf te kiezen…

Zien we je in onze winkel(s)? Van harte welkom!

Smile Lunaflex met hoofdbord Bari