Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Service

Complete waterbedden worden voor een geringe meerprijs door onze eigen servicedienst bij u thuis gebracht en daar vakkundig op de plaats van de bestemming gemonteerd en afgevuld. Uw bed wordt helemaal gereed voor onmiddellijk gebruik opgeleverd. In heel Nederland (en delen van België) staan we ook voor u klaar voor het eventueel repareren van een lek, het vernieuwen van een verwarmingselement en ander klein onderhoud.

Verhuizen
Waterbedden hebben heel veel voordelen. Het enige grote nadeel van het waterbed is de moeizame verplaatsing of verhuizing. Het leegpompen van de matras, (voorzichtig omgaan met het binnenwerk!), de randen en het onderstel demonteren, het geheel verplaatsen en dan opnieuw monteren en afvullen. Het is veel werk. Het kan ook anders, gemakkelijker, comfortabeler.

In heel Nederland en Vlaanderen verhuizen of verplaatst onze eigen servicedienst tegen een aantrekkelijk laag tarief complete waterbedden of voeren we grote reparaties uit zoals het vervangen van matrassen of softside randen. We zijn vertrouwd met alle merken èn we werken met vaste tarieven: u weet van tevoren dat we uw probleem op komen lossen en voor welk bedrag we dat doen.

Waterbed service