Vestiging Rijswijk ook op zondag geopend!
Doe het zelf hulp of professionele montage Persoonlijk advies 070 - 39 06 060 Al meer dan 30 jaar ervaring

Stabilisatie Comfortzone

Comfortzone Stretch by Dreamzzz is het mooiste van twee werelden: de lage prijs van Merkwaterbed/Dreamzzz en de productkwaliteit van de fabrikant van Stretch Top.

Comfortzone Stretch 0%

Oerdegelijke duomatras van superieur vinyl zonder zware metalen. Geen binnenwerk. De nadeintijd kan daarom tot 20 seconden oplopen.

Dit is een remake van het oertype van de watermatras, maar dan in sterk verbeterde vorm en vooral: duurzaamheid en kwaliteit.

Comfortzone Stretch 60%

Voorgevormde duomatras van superieur vinyl zonder zware metalen. Uitgevoerd met een binnenwerk van stevige fibermatten die een schimmelwerende behandeling hebben ondergaan. Nadeintijd: enkele seconden.

Dit matras kan tegen een geringe meerprijs ook worden uitgerust met een aparte lendensteun. Dat is met name van belang voor mensen die wat zwaarder zijn ter hoogte van de heupen.

Dit matras is ook leverbaar met het beroemde 4-Drekpatroon. Dat is een sterk geprofileerd vinyl dat het slaapcomfort verhoogt omdat het ongekend flexibel is. Natuurlijk is het verstandig om beide matrassen van een duo met dit rekpatroon uit te laten voeren, als u daarvoor kiest.

De matrassen van Comfortzone Stretch worden voor Merkwaterbed/Dreamzzz speciaal op bestelling gemaakt. Dat geeft veel keuzevrijheid, ook in maten. Betrekkelijk korte levertijden!

Comfortzone Stretch 80%

Voorgevormde duomatras van superieur vinyl zonder zware metalen. Uitgevoerd met een uitgebreid binnenwerk van stevige fibermatten die een schimmelwerende behandeling hebben ondergaan. De nadeintijd is daardoor zeer beperkt (tot 1-2 seconden).

Lendensteun optioneel mogelijk.

Dit matras is ook leverbaar (meerprijs) met het beroemde rekpatroon. Dat is een sterk geprofileerd vinyl dat het slaapcomfort verhoogt omdat het ongekend flexibel is. Natuurlijk is het verstandig om beide matrassen van een duo met dit rekpatroon uit te laten voeren, als u daarvoor kiest

De matrassen van Comfortzone Stretch worden speciaal op bestelling voor Merkwaterbed/Dreamzzz gemaakt. Dat geeft veel keuzevrijheid, ook in maten. Betrekkelijk korte levertijden!

Comfortzone Stretch 100%

Zwaar gestabiliseerde duomatras van superieur vinyl zonder zware metalen.

Door een royaal gebruik te maken van stevige fibermatten met anti-schimmelbehandeling bouwt onze leverancier TTI/Stretch Top hiermee een bijzonder stabiel matras.

De nadeintijd is dan ook kort, bijna afwezig zelfs, hoogstens 1 seconde.

De matras kan tegen een geringe meerprijs worden uitgerust met een aparte lendensteun. Dat is met name van belang voor buikslapers en mensen die wat zwaarder zijn ter hoogte van de heupen.

Dit matras is ook leverbaar met het beroemde 4-D rekpatroon. Dat is een sterk geprofileerd vinyl dat het slaapcomfort verhoogt omdat het ongekend flexibel is. Natuurlijk is het verstandig om beide matrassen van een duo met dit rekpatroon uit te laten voeren, als u daarvoor kiest

De matrassen van Comfortzone Stretch worden speciaal voor Merkwaterbed/Dreamzzz op bestelling gemaakt. Dat geeft veel keuzevrijheid, ook in maten. Betrekkelijk korte levertijden!

Comfortzone Stretch 100+%

Dit matras heeft ten opzichte van het type 100% nog een extra vezellaag, zodat er voor het water nog minder bewegingsruimte overblijft. De matras is dan ook ongekend stabiel en kent geen noemenswaardige nadeintijd. Ideaal voor mensen die een conventioneel bed prefereren, maar ook gevoelig zijn voor de grote voordelen van het slapen op water.

Voor de prijs hoeft niemand het te laten, want dit matras is veel voordeliger dan conventionele matrassen van gelijke kwaliteit en comfort.

Dit model kan tegen een geringe meerprijs desgewenst worden uitgerust met een aparte lendensteun. Dat is met name van belang voor buikslapers en mensen die wat zwaarder zijn ter hoogte van de heupen.

Dit matras is ook leverbaar met het beroemde 4-D rekpatroon. Dat is een sterk geprofileerd vinyl dat het slaapcomfort verhoogt omdat het ongekend flexibel is. Natuurlijk is het verstandig om beide matrassen van een duo met dit rekpatroon uit te laten voeren, als u daarvoor kiest

De matrassen van Comfortzone Stretch worden speciaal voor Merkwaterbed/Dreamzzz op bestelling gemaakt. Dat geeft veel keuzevrijheid, ook in maten.

Comfortzone Stretch 120%

De stille en ultrastabiele top. Het water in dit matras is totaal opgesloten in de niet minder dan 7 lagen van stevige fibermatten met anti-schimmelbehandeling. De beweging van dit matras is praktisch onder alle omstandigheden nihil; ongeacht de beweeglijkheid van de slaappartner blijft het matrasoppervlak stil.

De matras zal wat steviger aanvoelen dan andere, door het interieur dat de beweging van het water verhindert. Wenst u een wat zachter en soepeler comfort, kies dan voor uitvoering met het 4-D rekpatroon in het vinyl. Dan is de matras zachter en soepeler, anders kan de matras misschien nogal strak aanvoelen.

Comfortzone Stretch by Dreamzzz gaat in op elk verzoek, levert altijd maatwerk. Daarom kunt u ook dit matras met een extra lendensteun laten uitrusten, maar nodig lijkt dat niet.

De matrassen van Comfortzone Stretch worden speciaal voor Merkwaterbed/Dreamzzz op bestelling gemaakt. Dat geeft veel keuzevrijheid, ook in maten.